maandag 6 januari 2014

"Plaattaart met courgette en tonijn"



Je vindt hem in de Allerhande van deze maand,als je van tonijn houd net als ik dan is dit een aanrader....het komt een beetje tussen een pizza en hartige taart in moet ik zeggen en aangezien manlief hartige taarten geen hoofdgerecht vind,maar iets om 'tussendoor'te eten kwam dat mooi uit.




Moet ik zeggen dat ik wel 2 blikjes tonijn i.p.v 1 heb gebruikt en de 150 gram roomkaas met kruiden erin maar allemaal erover heb verdeelt i.p.v de 100 gram volgens recept.

Lijkt het je ook wat dan vind je HIER het recept!



8 opmerkingen:

  1. Njammie... het water komt me al in de mond.... dit komt zeker op het menu deze week... heb nog zo'n rol bladerdeeg liggen dus die wordt meteen gebruikt! Dankjewel voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammie! Ziet er lekker uit! Tonijn en courgette vind ik allebei lekker, dus ik denk dat dit bij ons in huis wel een keer te proberen valt!

    Liefs, Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, ziet er heeeeerlijk uit. die ga ik zeker een keer maken.

    X Nana

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ow dat is een goed idee voor de vleesloze dag hè. Hier lusten wij dat ook en die kaas zal het nog lekkerder maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha, bedankt voor de tip! Ik heb net de boodschappen gedaan en ga 'm vanavond maken....mmmmm het ziet er zo lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hi! I would like to invite you to check out our site www.volrecepten.nl . Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users.
    I hope to see you there soon!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!