vrijdag 26 juli 2013

"Nooit alleen"van Loes den HollanderHet schijnt een boekje van haar te zijn geweest dat je kado kreeg bij besteding aan 12,50 voor boeken.Niet al te dik en naar de recensies een 'slap aftreksel'van haar andere spannende literaire thrillers....ondanks dat het verhaal wel een beetje voorspelbaar is valt dat best mee,maar ja je hebt hem wel in een vloek en een zucht uit!


Ik lees haar boeken graag...ze zijn spannend en er zit een goed verhaal in en ja van een gratis 'weggevertje'kun je natuurlijk niet hetzelfde verwachten als van haar andere boeken.
Van mij mag Loes nog lang doorgaan met het schrijven van haar thrillers,ik word er altijd weer blij van als ik weer een nieuw spannend verhaal van haar mag gaan beleven.....

4 opmerkingen:

 1. En weer een tip om te noteren! Ik ben aan mijn tweede Harlan Coben bezig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb m ook liggen hoe toevallig weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben over de helft met bloed zaad en tranen en ook manlief en de man van mijn vriendin keken raar op bij deze titel(incl.de nodige opmerkingen natuurlijk,want ja....zo zijn mannen nu eenmaal,ze komen niet voor niets van Mars) toen ze van de week hier s'avonds samen aan het kletsen waren onder het genot van een drankje en vroegen wat ik aan het lezen was(zij lezen beiden ook graag n.l vandaar)

   Verwijderen
 3. Dank je voor de tip. Zo kan ik weer een schrijfster toevoegen aan mijn wensenlijst.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!