vrijdag 16 maart 2012

Coffee isn't my cup of tea....

Al 'bloggend' kom je op zoveel leuke blogs terecht en zie je heel veel leuke eigen gemaakte dingen!
Wat een creativiteit zeg!Zo ook het idee voor de theekopjes hier boven....

Gebruik zo'n gezellig oud theekopje,je vind ze nog wel 'ns bij n kringloop of wie weet bij je (o)ma in de kast.........................
Maak een halve stompkaars stuk  met de hamer(maar zorg er wel voor dat het lont heel blijft!).Vervolgens bij 2 theelichtjes het lontje uithalen(je moet dan wel van die theelichtjes hebben waarbij dit kan...ze hebben zo'n aluminium rondje waar het lontje aan vast zit wat je er zo uithaalt)
De theelichtjes in de kopjes zetten en steek het lont van de halve stompkaars er in,dan op de juiste hoogte afknippen,bij beiden kopjes doen.

De stukgemaakte stompkaars doe je in een oud pannetje en smelten op t vuur.Ik had het gedaan zoals beschreven op t blog in 'n magnetronschaaltje in de magnetron,maar dat vind ik geen succes!Wordt n.l gloeiend heet en te gevaarlijk!
Als het kaarsvet gesmolten is voorzichtig in de kopjes schenken ....doordat de lontje in het theelichtje staan  blijven ze mooi recht .

Klaar is je sfeerlichtje

2 opmerkingen:

  1. Wauw wat ziet dat er prachtig leuk uit zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Och, heb hier gisteren net wat oude kaarsen vervangen; dus kan hier ook zo mee aan de slag...Misschien iets leuks om mee te nemen naar de camping in Spanje als ik mijn ouders in Junis ga bezoeken (op de camping)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email