vrijdag 16 november 2012

Photo Challenge on Friday"Een lichtje buiten"

Dinah's opdracht voor deze week was om een lichtje buiten te fotograferen....nou een beter onderwerp had ze voor mij niet uit kunnen kiezen!:-)Van 11 t/m 17 November is de jaarlijkse GLOW weer in de lichtstad Eindhoven waar ik tegenaan woon.Al 3 jaar op een rij ben ik de GLOW gaan lopen een gratis evenement in Eindhoven en zo ontzettend mooi!Vorig jaar met mijn nieuwe camera en dit jaar met camera EN statief,want ja....niets moeilijker als in het donker een mooi plaatje te schieten en hoewel ik bang was dat ik dit niet voor elkaar zou krijgen voor a.s vrijdag(de challenge dus)i.v.m 2 avonden werken en de verjaardag van een vriendin nog op een avond,belden vrienden van ons zaterdag onverwacht op of we zin hadden om een hapje te gaan eten in Eindhoven en vervolgens de GLOW te gaan lopen....en daar zeiden we geen nee tegen,want we hadden nog niets in de planning.Het was gelukkig droog gebleven en de temperatuur buiten was zelfs zeeeer aangenaam!

Vorig jaar liep ik met een paar handschoenen aan en een rode neus van de kou....het eten in het restaurant was heerlijk,maar helaas hadden ze niet op de drukte gerekend i.v.m de GLOW waardoor het allemaal wat langer duurden dan normaal en we dus 3 uur aan tafel hebben gezeten.
Maakt niet uit want het was reuze gezellig,maar hierdoor een klein gedeelte van de GLOW niet meer kunnen lopen als we niet de laatste trein naar huis van 00:34 wilden missen.

Bij deze dus niet 1 fotootje maar enkele meer die ik graag wil delen met jullie  van dit fantastische evenement!


Meer info over de GLOW in Eindhoven vind je hier

11 opmerkingen:

 1. jemig wat een pracht foto's dit is echt een angeline challenge ha ha...heb ervan zitten genieten, en inderdaad het was lang tafelen ☺ geeft niets als het maar gezellig is
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie, wat een mooie foto's!

  Groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige foto's, door zieke kids gaat een etentje vanavond niet door, kijken of ik iemand kan vinden die vanavond met me mee wil. Aan je foto's te zien lijkt het me weer zeker de moeite waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé "truthola".....Gisteren ook op mijn fietsje gestapt en gelopen....; maar zo'n mooie foto's heb ik niet kunnen maken hoor(ik heb ook niet zo'n mooie camera !). Maar je bent me wél voor; want ik wilde dit ook als foto zetten op de challenge van vandaag. Alleen ga ik je niet overtreffen !! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry Pascale,ha,ha...maar je kan jou foto gewoon plaatsen hoor,deze stonden al vanaf maandag 'gepland'onder mijn berichten,daar kan je mooi een bericht maken en dan de datum en tijd van plaatsing ingeven en dan verschijnt het die datum en tijd op je blog,handig;-)

   Verwijderen
 5. WOWWWWWIE meis! Prachtige foto's!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat GAAF!!! tja ik kan niet eens kiezen welke foto ik het mooist vind....Wat prachtig al die kleuren en die bloemen en die blauwe kerk. Echt heel erg mooi. Wel toevallig dat Glow net in deze week valt dat je een lichtje buiten moest fotograferen voor de challenge.

  Fijn weekend, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat veel lichtjes, ik vind vooral die bloemen mooi !

  Groetjes
  An

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf zeg, dat lijkt me wel een héél bijzondere ervaring!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow da's PRACHTIG! Zal wel heerlijk zijn om dan door de stad te lopen! Heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. tjonge.. daar word ik helemaal stil van..prachtiggggggggggggggggggggg

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!