vrijdag 9 november 2012

Zou het een complot zijn geweest?!?!


Zouden laarzen oren hebben?!?Djuu toch...ben ik samen met Hans NET in de stad en loop de 1ste de beste schoenwinkel in om even te kijken voor nieuwe laarzen ?!? want mijn huidige(die ik nog steeds mooi vind en aan gehecht ben)loopt 1 rits niet al te soepel zei ik tegen Hans en die kan het goed ieder moment begeven,trok ik een paar laarzen aan die ik wel mooi vond maar waarvan ik de rits niet helemaal dicht kreeg,balen(wat is dat toch opeens met die ritsen?!?!...)wil ik mijn eigen laarzen aantrekken en BEGEEFT de rits het in een keer!!!Djuu toch!!!Staat helemaal open tot aan de voet,zag er niet uit",doe je broek er overheen" zei Hans...ja mooi niet!,broek te eng om er overheen te doen,balen,balen...Ja zegt Hans "als we nu naar huis moeten ga ik niet meer terug!!!"Zucht,heb ik hem eindelijk een keer mee,aangezien ik 9 van de 10 keer zijn kleding alleen kan kopen,zag verder geen mooie laarzen daar dus vroeg voor een post-elastiek..."nee helaas"(dan maar voor schut lopen dacht ik maar NIET naar huis,maar ook dat ging al niet,lucky day?!?!)Die mooie laarzen nog eens goed bekeken waarvan de rits niet helemaal dicht ging...mmm zit een sier rits aan de andere kant die helemaal dicht zat en dat zag er eigenlijk niet uit,dus open die hap EN de rits ging nu wel dicht!!!!!!GELUKKIG!!!Gelijk aan gedaan en met pijn in mijn hart mijn oude achter gelaten,snik,snik...stopte de verkoopster ze zomaar onder mijn ogen in hun afvalbak en vroeg ook nog heel leuk "of ik nog een laatste woordje tot ze wilden richten?",maar ja nieuwe rits erin werd te kostbaar....ik weet niet of ritsen oren hebben tegenwoordig of dat deze 2 paar laarzen zonder mijn weten om samen een complot hadden gesmeed!Wie zal het zeggen?!?!?;-)

8 opmerkingen:

 1. owieeee dat die dame dat doet onder jou nog toezient oog, je hebt toch ook gevoel ☺. en dan nog een woord tot ze richten dat die je dan als je ze nog vast hebt hihi
  wat gezellig dat je man erbij was ha ha.....!!! volgende x zeker weer....enne leuk hoor een nieuwe ( toch wel verplichte) aankoop, ik hoop dat ze heerlijk lopen
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja zo gaat dat met schoenen..
  net als ze op zijn lekkerst zitten.. storten ze in!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zolang wij mensen dat maar niet doen is er niets aan de hand,ha,ha

   Verwijderen
 3. En die vrouw werkt in een schoenenzaak het zou verboden moeten worden ;-)
  Gelukkig dat je wel nieuwe hebt gevonden heel veel plezier ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahahaha wat een verhaal! Ik hoop dat je net zo blij wordt van je nieuwe laarzen als je was met je "oude" laarzen. Ach, en je moet maar zo denken ... Je hebt altijd nog de herinneringen nog aan je "oude" laarzen :-)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig verteld :-) Maar ik ken dat wel, zo afscheid nemen van iets waar je zooo aan gehecht was. Als die foto van die laars, jou nieuwe laarzen zijn, dan hebben je oude wel een waardige opvolger. Deze zijn echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk verhaal! Alle mannen zijn het zelfde met winkelen, ze hebben nooit zin.
  Gelukkig dat je de nieuwe laarzen nog eens nakeek!

  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!