zondag 2 juni 2013

"Birds didn't fall down the rooftop"
Tja...vorige week zondag wilde ik er al aan beginnen,mmmm dinsdagavond dan maar dan ben ik vrij,of donderdagavond dan maar....tenslotte werd het vrijdagavond want toen' MOEST' ik wel want zaterdag was de bruiloft van onze neef waar wij als oom en tante waren uitgenodigd!

Tja en een enveloppe met geld dat is niet mijn ding...dat geld dan weer wel want stel dat we allemaal met een sanseveria aan komen zetten!


Het alom populaire huwelijkscadeau van de vorige generatie als je het mij vraagt!Althans bij ons thuis stond vroeger de gehele vensterbank er mee vol en zo ook bij mijn schoonouders en menig ander :-)

Al stop je ze 5 meter onder de grond dan nog komen ze er bovenuit,ha,ha....

Maar de vogeltjes....(en ik weet dat Sacha van a la Sascha nu helemaal in een deuk ligt als ze dit leest)...want voor haar ben ik een patroon aan het testen,waarover jullie binnenkort vast wel meer te horen krijgen hier en bij haar als het klaar is EN natuurlijk door Sascha haar webwinkel in gaat!Want terwijl ik eindelijk bezig was met vogeltje nr.1 ging de ping van FB op mijn mobiel en zo werd er heen en weer gechat over haar patroon...waardoor het vogeltje moest wachten.....


Ja en er moest tenslotte ook gegeten worden en het was inmiddels al behoorlijk 'over'etenstijd door onze chat over het testpatroon,e.d en daarom besloot ik maar mede omdat de andere helft van ons gezin aan het werk was dat Ronald maar voor ons moest koken!( voor mij en zoon Tim......)


en toen onze kleine Citroen C1 net een afvalbak van de Mac leek sloten ma en Tim weer opnieuw achteraan in de rij met ons 'vuilnisbakkie' om  het volgende portie te bestellen!(en je had dat meisje moeten zien kijken aan dat loket,ha,ha,ha),maar NEEEEHHHH dit was niet weer voor ons maar voor dochter Kelly die aan het werk was en ook dol is op de keuken van Ronald;-)....dus waren wij even zo lief om voor Ronald's bezorgdienst te spelen zodat de dochter ook weer gelukkig was;-)

Ja en toen moest ik weer terug aan de vogeltjes!Sjee wat viel dat zwaar...niet omdat het zo moeilijk is hoor,maar als je inmiddels al een complete voliere van deze gevleugelde vriendjes hebt gehaakt dan gaat de lol er wel een beetje vanaf eerlijk gezegd,maar ja een enveloppe dat nooit....dus vol goede moed dan maar weer aan de slag!

Ding dong....daar stond mijn vriendin aan de deur met haar man om een fijne vakantie te komen wensen!Heel lief en attent...vooral ook omdat we niet weg gaan eigenlijk,dus werd birdie weer aan de kant geschoven en ja om een lang verhaal kort te maken(nou jaaaa...)manlief kwam om 23:05 thuis van zijn werk en nog was het niet klaar,het ging hier allemaal naar bed en nog was het niet klaar....om 01;15 ging ik naar bed en toen was het dan eindelijk klaar!Mijn 'enveloppe' en in dat organza zakje daar ging het geld in en dat alles werd mooi ingepakt in doorzichtig cellofaan met label en strik!YES EINDELIJK!


Het rare was dat als ik die vogeltjes zat te haken aan het liedje van Anouk moest denken van het Songfestival en dit zat te neurien....maar een ding staat vast,voor mij NO BIRDS FALLING DOWN THE ROOFTOP zoals bij Anouk!Al zou dat wel even makkelijk zijn geweest ;-)                                             Het patroon van de vogeltjes vind je HIER

9 opmerkingen:

 1. Ondanks het nachtelijke speedhaken is het toch nog een prachtig cadeau geworden! MAar ik kan me heel goed voorstellen dat je het inmiddels wel een beetje zat bent om die birdies te maken, hoe leuk ze ook zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ha,leuk stukje heb je geschreven, zag het helemaal voor me.
  Fijne vakantie ( met hopelijk mooi weer )!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het soms lastig he als je iets wil afmaken, maar dat niet lukt doordat je steeds gestoord word... je hebt van die dagen...,,
  Heel herkenbaar .. gelukkig is het je gelukt, ik vind het erg mooi geworden ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, zo wordt het wel een hele karwei, gelukkig is het nu toch klaar... En eht ziet er heel mooi ui!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat was een klus met hindernissen, haha, gelukkig is het gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een mooi resultaat na zo'n karwei.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij mij staan 3 potten sanseveria's op de venster hoor.... Wat is daar mis mee ?????

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahahaha, soms heb je van die dagen.... nou ja ook al was het laat het is je toch gelukt om niet met een sanseveria (vrouwentongen noemen wij ze ook wel) op de proppen te komen maar met een orgineel zelfgemaakt vogelpaar ;-) Hartstikke leuk.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!