woensdag 19 juni 2013

Een Woensdag met een en al toeval( in Parijs!)


Terwijl ik gisteravond ons freubelavondje met 'de meiden'weer had moest ik vanmorgen toch om 7:45 aan school staan voor de reis naar Parijs van zoon Tim.(Ja en die avondjes eindigen noooooit voor 24:00).
Uitzwaaien is 'not done' als je 16 bent,dus aangezien ook andere ouders hun kind dropte en weer doorreden dat ook maar gedaan......

Tja daar zit je dan weer om 08:00 thuis....hond uitgelaten en wat nu?!?!
Zondag had ik het laatste nieuwe boek van Nicci French al uitgelezen...

"Wachten op Woensdag"
(een erg goed boek overigens)

en nu ik zo over die titel nadenk was dit wel heel toepasselijk op Tim!
Want 'wachten op Woensdag'was het zeker voor hem!
Gek werden we er Dinsdag van!!!Druk,druk,druk....'het zullen de zenuwen wel zijn!'zei mijn man,
waarop Tim gelijk commentaar gaf met 'Ja...vind je het gek als je naar Parijs gaat met school?!?!?'

Vervolgens ging ik aangezien het weer niet zo denderend was maar weer even terug naar Eindhoven en 
'troostte' mezelf maar met een heerlijk geurtje van Rituals,waar ik in Gent vorige week mijn 'neus'al eens aan had gewaagd te samen met 2 doosjes thee van Rituals(als theeleut en Rituals liefhebber moet je dat toch op zijn minst is een keer geprobeerd hebben toch?!?!)Zo kon dan ook de kadobon van Rituals gekregen van mijn dochter met moederdag ingeleverd worden...

en dit kreeg ik er nog gratis bij


Wat is dat toch met ons 'moeders'...altijd zorgen.....de gedachten gaan maar van 'als er maar niet dit' en 'als er maar niet dat'',let je wel op voor zakkenrollers?!?'Want niet alleen de smartphone moest mee,maar ook zijn I-pod voor muziek te luisteren in de bus,want ja op den duur was je toch echt wel even uitgepraat met elkaar volgens hem,goh ik geloof niet dat wij als vrouwen daar last van hebben!(wat maar weer eens bewijst dat mannen toch echt van Mars komen en vrouwen van Venus!)

Na wat rondslenteren door de stad werd het me weer' te heet onder de voeten',de zon brak weer door en het onweer en de regen was weer voorbij,dus op naar huis...toch ondanks de hitte naar buiten gevlucht aangezien de buren al de gehele dag vanaf 9:00 kabaal met een slijptol aan het maken waren voor hun nieuwe toilet(arme Hans die net om 7:20 in bed lag vanwege zijn nachtdienst!)But some things had to be done!

Om daar verder te lezen in de nieuwste Suzanne Vermeer(haken was me toch wat te benauwd achter in de tuin vandaag)en ook dit boek kan ik je weer aanraden al is het nog niet uit,maar ben ik wel al over de helft.


Samen Indonesisch gegeten,aangezien dochterlief die daar geen liefhebber van is ook niet thuis was en vervolgens ben ik gaan werken om 18:00...een crime in deze temperaturen in een NOG warmer zwembad!
Bovendien was het een gekkenhuis vanavond,in het buitenbad werden de avond 4 daagse  gezwommen en binnen diploma-zwemmen van de reddingsbrigade dus nog meer 'straalkacheltjes'(ouders,opa's/oma's,e.d) in het toch al zo oververhitte pand...wat was ik blij toen het 23:00 was!

Ja en toen!!!!!
Dochterlief lag al op 1 oor(ongelooflijk want die krijg je met een rubber hamer nog niet om s'avonds laat) en 't mannetje was alweer werken,maar opeens zag ik dat ik allemaal Appjes had van onze zoon!!!Ja en dat maakte moeders blij!YES Wifi in hun hotel,want anders gaat het geld kosten over de grens...

Ik zag hele mooie foto's....


Gemaakt met zijn mobiel,oohhh ik wil toch ook ECHT een keer naar Parijs hoor!Ben er n.l nog nooit geweesten nog veel meer foto's maar ook vertelde hij dat hij samen met Graziano Pelle op de foto was geweest!
Nou ik ben totaal geen voetbalfan,maar dat is nou net DE voetballer waar hij het zo vaak over heeft,zijn nieuwste kapsel was zelfs naar dat van hem geknipt en zo zag ik Pelle op zijn mobiel staan toen ik zijn haren deed voor zijn Gala...ZO moesten ze ongeveer komen te zitten zei hij toen....

Ik vroeg of hij de foto kon appen,maar een vriend van hem had hem met zijn camera gemaakt dus daar moesten we nog op wachten...inmiddels had hij zijn vader ook toegevoegd en sjee wat was ik daar aan toe na die 'verhitte'avond!Lekker even horen hoe het hem daar verging...'familie broekje'gesprek had hij ervan gemaakt,ha,ha...

Pelle had zelfs zijn vriendin bij en dat was 'een lekker ding'kwam er via de app en jaaah daar had zijn vader wel oren naar en vroeg of hij die ook op de foto had,maar helaas en zoja dan hield hij die foto voor zichzelf en ja jij hebt helaas al een vrouw kreeg zijn vader te horen....whahahaaaa...weg zorgen moeders!En jaaaa die had het wel super naar zijn zin daar!!!

Tja en voor diegene die niet weten wie Pelle is...en ja ik moet zeggen zoonlief heeft eveneens als zijn voetbal idool Pelle wel smaak want dit is zijn vriendin....


Mocht ik de foto van hem met Pelle hebben ontvangen,dan laat ik die jullie zeker ook nog zien ;-)
(Straks is het zo'n levend standbeeld van hem,whahaha...want zo nu en dan is het ook een halve 'stand-up comedian die Tim van ons! ;-)  )

Zo ik ben ondertussen uitgewasemt en ga maar eens slapen!;-)

Kijk alweer uit naar morgenavond!Naar hopelijk weer een 2de 'familie broekje'app gesprek incl. het nodige beeldmateriaal.

11 opmerkingen:

 1. Wat fijn om iets te horen van je zoon :):) Enne die Pelle is idd een lekker ding hahaha. Fijne dag X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi verslag...en het weg brengen..van een puber is niet meer in.. Al moet ik zeggen toen mij dochter naar london ging ik gewoon ben gebleven samen met de moeder van haar vriendin en we waren gelukkig niet de enigste. Loslaten is voor mama's het moeilijkst. Wel fijn als je dan weer wat hoort he.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pff, je kind van 16 in Parijs! NOu, daar kriijg je toch echt dee kriebels van! FIjn dat hij dat ook wel in de gaten had en van zich liet horen ;-)
  Als hij weer terug is zal hij wel niet zo snel zijn i-pod nodig hebben, want dan is hij voorlopig wel aan het woord, denk ik zo .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik voel met je mee!!
  Ook mijn dochter ging vorig jaar (ook 16 jaar) naar Parijs. Brrrr....
  Nog nooit naar het buitenland geweest en dan 'Parijs'!!!!
  Ook mijn tips en weetjes waren dezelfde net als bij jou. Hebben ze op school allemaal al verteld hoor!! Maak je niet zo druk!! Kreeg ik dan te horen.
  Wat was ik blij dat we haar vrijdagavond laat weer in onze armen konden sluiten. Maar wat had ze een hoop lol gehad. En spijt dat ze gegaan was?? Nee, ze zou zo weer gaan.
  Heel veel sterkte deze dagen. En wat een mazzel dat ze nu een mobiel hebben en dat je zo maar ineens een foto van boven op de Eifeltoren krijgt te zien.
  Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed nieuws uit Parijs hihihi Wat is het dan tegenwoordig toch fijn dat dat Appen ooit is uitgevonden toch!

  Lijkt me bloedje heet dan trouwens in zo een zwembad meis. Is bij ons op een verouderde EHBO idem dito. Ben altijd bang dat mensen alleen al door de hitte onwel worden hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Parijs is prachtig! Ik ben er ook met school geweest, zo'n mooie stad! Zeker de moeite waard om eens heen te gaan!!!

  Fijn dat je even lekker hebt kunnen appen met Tim in Parijs! Wel super gaaf dat hij met Pelle op de foto is geweest, mijn broertje zal jaloers zijn! ;)

  Fijne dag vandaag! Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou dan wordt het hoog tijd dat je eens naar Parijs gaat....
  En heerlijk die pubers met hun belevenissen en avondturen, hahahaha. Ik weet wel wie Pelle is,, gezien ik met al die mannen in huis regelmatig voetbal kijk :-) Niet verkeert trouwens ;-)

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk om een berichtje (met foto's!!) vanuit Parijs te krijgen. En Pelle,.....da's gewoon een lekker ding!! Ik ben een voetbalfan en volg veel. Altijd lachen als ik op m'n werk bij mannelijke cliënten kom
  en er meer van af weet dan hun. Als je dan de verbazing in hun ogen ziet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zeg maar tegen je zwembadchef dat het een absolute schande is dat je met zo'n hitte er moet draaien en vraag als compensatie een weekendje Parijs. Doen!

  Onze zoon heeft een poos in Parijs gewerkt en we zijn hem daar een aantal keren gaan bezoeken, maar ik vind er niet echt mijn draai. Het is er mij iets te protserig, te groots, te sjiek, te grote boulevards, te blabla. Wel mooie musea (we moeten eerlijk zijn). Doe mij maar Londen, helemaal een stad op mijn maat. En het paradijs voor handwerkliefhebbers met zoveel kleine, originele winkeltjes.

  A propos, vandaag zat jouw kaartje in de bus waarvoor duizendmaal bedankt! Alleen een tikkeltje teleurgesteld dat het Kennysokkenmonster niet tot stand is gekomen. (De intentie is ook al goed)

  Van Nicci French heb ik ook bijna alles gelezen. Ik houd wel van hun stijl.
  Momenteel lees ik "Carrier" van Sophie Hannah. Zij schrijft ook gelaagde psychologische thrillers die je van het begin tot einde vastgrijpen. En vooral mooi verwoord.

  Hoe was Gent?
  Heb je daar een post over gemaakt? Waarschijnlijk heb ik die gemist toen ik in het ziekenhuis verbleef.

  En.....het allerbelangrijkste..... HEEL HEEL dicht bij de 450 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldig verhaal heb je weer neergezet! Tsja...waarom maken moeders zich vaak onnodig zorgen?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!