zondag 30 juni 2013

BLOG in SPOT nr.3 "T-jonge"


Hebben jullie dat nou ook?!?!Ooit 'loop'je zomaar bij stom toeval tegen een blog aan waarvan je dan ook nog eens denkt 'DAT IK DIE NOG NIET ONTDEKT HEB'..........

Nou ik heb dat dus regelmatig en vandaar dat mijn blogvolgers lijst ook wel al de 450 blogs DIK gepasseerd is(overigens nog maar 2 volgers en ik zit dan zelf ook aan de 450 volgers en kan Random laten bepalen naar wie het zomersjaaltje heen zal gaan!)


Maar goed ik heb het hier dus over het blog van Marlies "T-jonge"genaamd en tjonge jonge wat kom je daar veel mooie dingen tegen zeg!Je moet er echt eens gaan kijken!

Marlies houdt van haken,naaien,knutselen,schilderen,bloemen,koken en nog veel meer.Ook voor haar moest een dag 48 uur hebben geeft ze aan,nou Marlies ik mag je bij deze de hand schudden!
Vele van jou liefhebberijen zijn ook de mijne en ja dat tijdgebrek he?!?!?

Zoals die prachtige paper roses die zij maakte,al meer dan een jaar geleden(wat 2 of 3 misschien al wel inmiddels,time flies)heb ik eens een boekje gekocht om die te maken,maar ze zijn er nog steeds niet.
Er is ook zoveel moois om zelf te maken.....


Zo haakte Marlies deze prachtige omslagdoeken en ja ik weet je kan aan een halve granny omslagdoek beginnen en er zelf de gekleurde randen aan verzinnen/ haken want hier is geen bestaand patroon van,maar stiekem hoop ik dat ze hem nog ooit eens uit wil schrijven dit patroon van haar omslagdoeken en het patroon aan wil bieden(wel/niet te koop dat maakt me niet uit)
Dan ga ik er zeker een maken...ze zijn prachtig,je kan er heerlijk 'restjes'in wegwerken aan de randen en ja een patroon bij de hand haakt toch wat relaxter,ha,ha...;-)

Maar ze maakt nog veel meer moois!zo maakte ze een wigwam tent voor een jongen en een meisje en zien jullie die prachtige jas l-onder bovenaan?!?!
Afijn...teveel om op te noemen!Ik zou zeggen ga zelf maar kijken bij haar en ik zal je zeggen ;

T-jonge jonge je raakt er niet uitgekeken voorlopig even! :-)

Ohh en vergeten jullie niet voor 1 Juli voor alle zekerheid mij te gaan volgen via Bloglovin en ook jullie andere blogs die je volgt daarin te plaatsen om te volgen?!?!?

Want als het waar is over dat 'google' verhaal dan weten we na 1 Juli niet meer wie we allemaal volgen en zouden we elkaar zomaar eens uit het 'oog kunnen verliezen' en ja met die gehele lijst bloggers die ik volg moet je ze nadien maar weer terug weten te halen ;-)
Maar gelukkig heb ik mijn nodige maatregelen al getroffen...


Fijne zondag nog!
groetjes
Angeline
13 opmerkingen:

 1. Ik ken dat wel dat je van het ene blog op het andere komt en steeds meer bloggers gaat volgen en heel geinspireerd raakt door wat ik dan allemaal zie en waarvan ik denk wow!!!! zou ik dat ook kunnen en mijn to-do list gestaagd laat groeien.
  Zoveel creatieve mensen heb ik nog nooit ontmoet maar blogland is soms net een sprookje. Trouwens pinterest kan er ook wat van.... so many things to do, so little time....

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze heeft er een volger bij :-) Wow wat een prachtig inspirerend blog :-)

  Die to do list .... kilometers lang inmiddels hihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, zo gaat dat de laatste weken constant bij mij: ik vind een blog, klik door naar andere blogs en zo wordt mijn leeslijst ook steeds langer... :) Ik was al bij Tjonge langsgeweest (en bij nog zoveel meer) en ik kom helemaal niet toe aan daadwerkelijk haken, ik zit alleen maar te lezen en ideetjes op te slaan, hahaha! Duidelijk verslavend dus, dat bloglezen (en dan hoef ik er zelf nog niet eens 1 bij te houden) :)
  Ik weet niet wat er gebeurt na 1 juli, volgens mij ben ik via googl+ een heleboel blogs gaan volgen en staan die nu bij Blogger in een lijst. Ik moet maar eens kijken of dat goed blijft gaan of niet.. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ikke is al lid, wat enorm lief van je

  knuffies jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja leuk hè die blog had ik ook al ontdekt, erg leuk!
  HELP ik weet niet hoe het werkt met bloglovin!!! ik heb nog 1 dag om dat uit te vissen, wat moetik ervoor doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wilma,ja ik heb de afgelopen 2 maanden gewoon telkens een blog toegevoegd,ik kan me niet meer herinneren of alles in een keer overgezet kon worden,volgens mij wel als je een account bij bloglovin aanmaakt kan je in een keer je gehele leeslijst van google reader overzetten.....laatst stond het ook ergens nog uitgebreid op een blog zag ik,maar help! ik weet helaas niet meer welke van de meer dan 450 in mijn leeslijst :-(

   Verwijderen
  2. P.S;Ik heb even gekeken en ik weet het weer,als je een account aanmaakt bij bloglovin en je gaat onder je 'profielfoto'staan zeg maar met het pijltje van je muis dan komt daar een overzicht en daartussen staat import from google reader,daar kun je je leeslijdt van bloggers dus ook mee in je bloglovin zetten zodat je ze daarin ook kan volgen,bloglovin is wel veel fijner als leeslijst op je smartphone overigens om te kijken vind ik ;-)....succes!

   Verwijderen
 6. Lieve Angeline,
  Dank je wel, wat een lief bericht. Ik ga er helemaal van blozen. Ik heb met net aangemeld als 450 ste volger van jouw blog.
  Heel veel liefs,
  Marlies
  Van T-jonge.blogspot.com


  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, dat ken ik zeker. Meestal ontdek ik die blogs via link your stuff bij Annemarie's haakblog. Heel leuk natuurlijk want we willen niks missen van al dat moois he!

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niet getreurd, ik volgde je ook al even via bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gezellig blog. Dank je voor de uitgebreide tip. Er zijn zoveel leuke blogs.
  En natuurlijk gefeliciteerd met jouw eigen blog. Je bent de 450 volgers gepasseerd.
  Dan doe je het goed met je blog.
  Dus ga vooral zo door met creatief zijn en erover bloggen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihi, en TOCH is die sjaal heel goed te doen...ook zonder patroon ;) Maar dat weet je al hahaha. Groetjes van Marian/Princess Pink :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh...dat jasje!!!! mooi. Heb je dat zelf gemaakt of op een blog gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!