dinsdag 15 oktober 2013

Simply crochet en Simply haken.....Bij Annemarie's Haakblog won ik laatst mijn favoriete haakmagazine Simply Crochet ik heb een paar digitale versies van dit blad en ik vind het een tof haakmagazine,maar een blad zo in de hand is toch wel heel erg fijn!...ik heb al eens een poging tot een Europees abonnement voor een jaar proberen af te sluiten bij hen maar helaas kan je alleen met creditcard betalen en dat willen wij hier nu net weer niet...geen Paypal,geen Ideal ik kreeg het niet voor elkaar bij onze buren overzee...only creditcard or cheques(wist niet dat die nog bestonden....daar waarschijnlijk dus wel,ha,ha).Het blad kost dan omgerekend een 6,75 per nummer en er zitten ook nog eens altijd hele gave cadeautjes bij en komt bovendien 13x per jaar uit in Engeland.

Nu is er dan het eerste nummer van in het Nederlands genaamd Simply Haken....ook een leuk blad,zeker voor diegene die niet bekend zijn met de Engelse originele versie,maar ik moet zeggen als je die 'gewend'bent en kent dan stelt hij je toch een heeeel klein beetje teleur...althans mij.

Ik hoop dan ook dat ik nog eens een keer iemand in onze vrienden of kennissen kring kan vinden die voor mij een betaling op dit Engelse magazine willen betalen alvorens ik het bedrag naar ze heb overgemaakt voor een jaarabonnement op het origineel,aangezien ik met de Engelse patronen totaal geen moeite heb en dit blad me toch net wat meer aanspreekt als de Nederlandse vertaling,die toch zo heel anders is als het origineel.

Ik legde beiden nummers naast elkaar en de Nederlandse versie heeft dezelfde dame op de voorpagina als de allerlaatste Engelse versie(Oktober) echter vind ik in dit nummer ook heel veel dingen die ook in de Engelse versie van September staan dus letterlijk van magazine op magazine is die niet vertaald,maar met hier 6 nummers t.o.v 13 nummers in Engeland kan dat natuurlijk ook niet anders ik heb dan toch het gevoel dat ik voor slechts 80 ct per blad toch best wel veel 'mis'en zeg nou zelf 13 nummers per jaar is toch wel leuker als 6 per jaar,ha,ha....

Ach ik weet in elk geval al een leuk verjaardagscadeau voor mezelf,dus nog tot Februari de tijd voor het vinden van iemand met een creditcard die betalen via internet met creditcard niet eng vind,ha,ha....... ;-)

18 opmerkingen:

 1. Ik heb de Simply Crochet nog nooit gezien. Kan je die alleen in het buitenland kopen?
  Ik vond de Simply haken ook een beetje tegenvallen. De patronen zijn volgens mij niet helemaal goed vertaald.
  De col met muts vind ik wel helemaal super! Ik heb al 5 bestellingen van mijn vriendinnen binnengekregen...Dat wordt doorhaken!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de Engelse versie tien keer leuker dan de Nederlandse versie! Vriendlief heeft een creditcard, heel handig ;) Heb net een half jaar abonnement gehad, ik vond het echt super leuk!!! Mijn mams heeft de Nederlandse versie gekocht, daar staat idd veel uit de Engelse versie in.. Zo jammer eigenlijk!

  Hoop dat je iemand kunt vinden! Zou leuk zijn!!!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan je helaas niet helpen, houd eigenlijk al helemaal niet van aankopen via internet, maar ja, zo af en toe...
  Ik hoop voor je dat het je gaat lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik ben niet in het bezit van een creditkaart. Ik heb de Nederlandse versie gisteren ook gekocht. Ik zou het eigenlijk niet weten welke versie leuker is. Ik ken alleen de Nederlandse. Ik ben wel blij dat ie voortaan om de 2 maanden uitkomt. Ik vind een papieren versie wel veel leuker.

  Ik hoop dat iemand je kan helpen.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem vandaag bij de Appie meegenomen, ik vind hem best aardig maar ook niet wereldschokkend nee...hihihi de Engelse versie is dus eigenlijk leuker begrijp ik...althans uitgebreider....hé wat een raar woord als je het over haken hebt..."uitgebreider" zou dan "uitgehaakter" moeten zijn...LOL! xxx..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken ze beide niet. Ik heb ook geen credit kaart maar soms is het wel handig om er eentje te hebben op vakantie (tolwegen) en om iets uit het buitenland te bestellen...Ik ben er ook wel een beetje huiverig voor, misschien geheel onterecht maar ik vind het toch raar om zomaar je nummer te geven en dan heb je betaald.... Het lijkt mij dat je daar heel snel misbruik van kan maken... Geef mij mijn eigen bankje maar lekker met pincode ed ;-)

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had het laatst ook met iets...gelukkig heeft lief zo'n plastic card maar toch is het raar dat het dan niet met ideal kan heh....
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja ach volgens mij zijn er in onze vriendenkring wel die er heel vaak betalingen mee doen en die voor hun werk wel regelmatig in het buitenland vertoeven,ik vraag tegen die tijd hen wel een keer en zo niet dan zij het maar zo....helaas pindakaas dan,ha,ha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat de Nederlandse versie zoveel minder biedt. Niet slim van de makers, want met een goed gevulde versie, net als in het Engelse blad kunnen ze in Nederland heel veel liefhebbers vinden.
  Ook jammer dat er geen winkels (althans ik heb ze nog niet gevonden) hier in Nederland het Engelse blad verkopen. Het breiblad is hier namelijk wel in het Engels te koop.
  En door de manier van betalen ben je niet de enige die het Engelse blad niet kan kopen.

  tja, misschien weet iemand een andere oplossing.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bij Primera, maar waarrschijnlijk ook bij andere boekhandels en sigarenwinkels, verkopen ze 3V-kaarten. Dat zijn een soort creditcards waar je vooraf geld op zet. Je kan deze ook steeds weer opwaarderen (een beetje te vergelijken met een chippas) en werken het zelfde als een creditcard. Je kan daar mee dus ook op internet kopen. Veilig, want je bepaalt zelf het tegoed op de kaart. Volgens mij is er wel meer over te vinden op internet onder 3V-card.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik heb ook zo eens mijn neus gestoten bij aankopen in buitenland.. alhoewel soms ook in nederland alleen met visacard of zo kan je betalen.
  ook zoek ik me rot naar de nederlandse simply haken... ik kan hem hier nergens krijgen..
  morgen maar weer eens een poging doen op de fiets naar links afslaan en alle winkels die bladen verkopen eens aan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben er ook niet wild van ... de Nederlandse versie wel te verstaan hihihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De nederlandse versie koop ik niet, vind ik niet interessant genoeg. De engelse ken ik helaas niet. Moet me er toch eens in gaan verdiepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. angeline, kom maar langs als je het nog wilt bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh TOP Roland...wil het abonnement voor mijn verjaardag in Februari vragen,mag het dan ook nog?!?!ha,ha...Wat fijn zo'n buurman die je blog een keer leest!

   Verwijderen
 15. ik heb de nederlandse versie gekocht en ben bezig om de 3 gehaakte uilen te maken, maar ik kom er niet uit.
  Heeft iemand dit patroon misschien ook gemaakt en zou die dit aan mij uit kunnen leggen, (vanaf de kop van de uil kom ik er niet meer uit.) alvast reuze bedankt.
  groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. je kunt het blad in het engels kopen op www.magvilla.nl het kost daar 11,25
  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb inmiddels sinds Novemver vorig jaar gewoon via internet in Engeland een abonnement afgesloten. Stukken goedkoper als 11,25 voor 1 nummer! Trek er maar gerust 5 euries vanaf...

   Verwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email