Ham-rucolapizza zonder kneden snel op tafel!
- Ham-rucolapizza(uit de Foodies van mei 2011)voor 1 pizza(hebben wij met 2 personen van gegeten)
*kant en klaar pizzadeeg(koeling van AH merk)
*1 teentje knoflook
*2 tomaten
*200 g gezeefde tomaten(ik heb het potje tomatensap wat bij het deeg zat gebruikt
)*zout en peper
*suiker(heb ik wat vloeibare zoetstof van natrena voor gebruikt)
*50 gr.parmezaanse kaas(stuk)
*1-2 el olijfolie
*ca. 30 gr rucola
*4 plakjes parmaham
*1 el groene olijven
* 1 el zwarte olijven
*bakpapier
Haal het deeg uit de koelkast en rol het uit.Leg het deeg met het bakpapier op de bakplaat.Laat het ca. 10 minuten rusten.Verwarm de oven voor(elecktrisch 225,hetelucht 200).Pel en snipper de knoflook.Was de tomaten en snijd ze in grove stukken.Roer de tomaten en de knoflook door de gezeefde tomaten.Breng op smaak met zout,peper en suiker en bestrijk het deeg ermee.rasp de parmezaan en verdeel hem erover(heb ik gewoon gelijk boven de pizza gedaan)Besprenkel de pizza met de olie en bak hem10-12 minuten in de oven.Was de rucola en schud hem droog.Haal de pizza uit de oven en verdeel de rucola,de ham en de olijven erover.Erg lekker en super simpel EN snel!!!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!