-
Pappardelle met rosbief en rucola uit de Foodies van mei 2011
4 personen;
*400
gr pappardelle *zout en peper
*1 takje rozemarijn *3 el olijfolie extra vergine
*200 gr gebraden rosbief
*50 gr rucola
*1 el balsamico
*parmezaan
Kook de pasta
volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout.Riz de
rozemarijnblaadjes van het takje. Giet de pasta af en laat hem goed
uitlekken.Meng de pasta met 2 el olijfolie en de rozemarijn.Breng op smaak met
zout en peper.Verdeel de pasta over borden en leg er de plakjes rosbief
op.bestrooi met zout en peper.Verdeel er de rucola over en maak af met 1 el
olijfolie,de balsamico en geraspte parmezaan. :slobber:,snel,simpel,heerlijk!en
je hebt alleen een kookpan nodig op je gas!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!