Deze was ECHT LEKKER 10
min.werk!
Deze variatie gemaakt op de kersen monchou taart en de meeste vonden
hem NOG lekkerder als de kersen monchou-taart!
Benodigdheden;
-2 pakjes monchou
roomkaas
-2 blikjes jonkerfris vlavulling appel
-2 rollen chocolat chip cookies
van AH(die kleine ronden)
-150 gram witte basterdsuiker
-150 gram boter
-250 ml
slagroom -zakje klopfix van dr. Oetker
-springvorm 24 cm(26 cm kan ook)
Allereerst in een keukenmachine met mes de koekjes verkruimelen tot kruimels. De
150 gram boter smelten in magnetron waarna je deze bij de kruimels doet.Goed
doorscheppen met een lepel en dan in de springvorm verdelen over de bodem en
stevig met de bolle zijden van een lepel aandrukken. Half uur in de koelkast
laten staan. De slagroom te samen met het zakje klopfix slagroomversteviger
ongezoet stijf kloppen. Daarna de witte basterdsuiker tesamen met de monchoukaas
romig kloppen met de mixer.Dan de slagroom onder het monchoumengsel spatelen(wel
voorzichtig,moet wel lobbig blijven)en dan dit over de koekjesbodem in de
springvorm verdelen.daarna de blikjes vlavulling erover verdelen. Tenslotte tot
gebruik in de koelkast bewaren! Smakelijk:slobber: maar deze blijf ook altijd
zeer in trek; [media id=869685781wXe4 size=large] Dan i.p.v appel de jonkerfris
kersen vulling nemen en 1 rol tarwe biscuitjes i.p.v de 2 rolletjes chocolate
chip cookies
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!