woensdag 22 augustus 2012

Day 21;Faceless self-portrait


                                     Photo Challenge Day Twenty-One;Faceless self-portrait

                               
                                                         " It's just me myself and I"

                                              ---------------------

Altijd makkelijk zo'n zelfontspanner op je camera;-)

6 opmerkingen:

 1. Absoluut! Ik heb laatst een afstandbediening gekocht voor de zelfontspanner. Ipv steeds 8 sec te moeten wachten kan ik 'm nu met een druk op de knop binnen 2 sec af laten gaan en hij stelt nog even scherp. Zoooo handig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja lijkt me ook wel wat...was je daar veel voor kwijt?

   groetjes
   Angeline

   Verwijderen
 2. Wauw, wat is jouw project inspirerend... Kwam zoiets ook tegen op Pinterest, maar er (nog) niet mee begonnen. Wel leerzaam lijkt me en als je het nog eens doet, zul je weer heel andere resultaten krijgen... Ik ben steeds benieuwd naar je aanpak van de verschillende thema's! Leuk :-) Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook heel leuk om te doen...ondanks dat ik natuurlijk niemand een verplichting af zou hoeven leggen omdat ik deze challenge met mezelf aan ben gegaan,kon ik dinsdagavond toen ik laat thuis kwam van ons haak/freubelavondje met wat vriendinnen het niet nalaten toch de challenge van die dag te regelen voor ik in mijn bedje kroop!
   Heb het idee gezien en opgedaan bij Miek hierboven,ha,ha...en zij heeft hem al gedaan,erg leuk en inderdaad telkens weer anders,maar als je op google afbeeldingen onder 30 days photochallenge zoekt vind je er verschillende,alleen deze vind ik wel een van de leukste!;-)

   Verwijderen
 3. Leuk!
  De tuin ziet er ook mooi uit trouwens....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel...aangezien het hier in de Challenge om het faceless selfportrait gaat heb ik weerszijden aan de foto gesneden,maar hij is nog mooier als wat je ziet,ha,ha...was o.a ook de reden waarom we destijds dit huis kochten,we zijn echte tuinliefhebbers en genieten er na al die jaren nog steeds van!

   Verwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email