zondag 12 augustus 2012

Variatie op de allom bekende Monchou-taart



Deze was ECHT LEKKER 10 min.werk!
 
  Deze variatie gemaakt op de kersen monchou taart en de meeste vonden hem NOG lekkerder als de kersen monchou-taart!
 
Benodigdheden;
 
-2 pakjes monchou roomkaas
-2 blikjes jonkerfris vlavulling appel
-2 rollen chocolat chip cookies van AH(die kleine ronden)
-150 gram witte basterdsuiker
-150 gram boter
-250 ml slagroom -zakje klopfix van dr. Oetker
-springvorm 24 cm(26 cm kan ook)
 
Allereerst in een keukenmachine met mes de koekjes verkruimelen tot kruimels. De 150 gram boter smelten in magnetron waarna je deze bij de kruimels doet.Goed doorscheppen met een lepel en dan in de springvorm verdelen over de bodem en stevig met de bolle zijden van een lepel aandrukken. Half uur in de koelkast laten staan. De slagroom te samen met het zakje klopfix slagroomversteviger ongezoet stijf kloppen. Daarna de witte basterdsuiker tesamen met de monchoukaas romig kloppen met de mixer.Dan de slagroom onder het monchoumengsel spatelen(wel voorzichtig,moet wel lobbig blijven)en dan dit over de koekjesbodem in de springvorm verdelen.daarna de blikjes vlavulling erover verdelen. Tenslotte tot gebruik in de koelkast bewaren! Smakelijk:slobber: maar deze blijf ook altijd zeer in trek; [media id=869685781wXe4 size=large] Dan i.p.v appel de jonkerfris kersen vulling nemen en 1 rol tarwe biscuitjes i.p.v de 2 rolletjes chocolate chip cookies

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email