zondag 12 augustus 2012

Pappardelle met rosbief en rucola



 
 
 - Pappardelle met rosbief en rucola uit de Foodies van mei 2011
 
4 personen;
 
*400 gr pappardelle *zout en peper
*1 takje rozemarijn *3 el olijfolie extra vergine
*200 gr gebraden rosbief
*50 gr rucola
*1 el balsamico
*parmezaan
 
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout.Riz de rozemarijnblaadjes van het takje. Giet de pasta af en laat hem goed uitlekken.Meng de pasta met 2 el olijfolie en de rozemarijn.Breng op smaak met zout en peper.Verdeel de pasta over borden en leg er de plakjes rosbief op.bestrooi met zout en peper.Verdeel er de rucola over en maak af met 1 el olijfolie,de balsamico en geraspte parmezaan. :slobber:,snel,simpel,heerlijk!en je hebt alleen een kookpan nodig op je gas!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Bedankt voor het plaatsen van je reacties!Ik lees ze altijd met veel plezier!

Follow by Email